Juletur og julestjerner

 Glitrende kugle

I søsterloge nr. 95 Båndet har vi en dejlig juletradition hvor, søster Overmester inviterer alle søstre, som er fyldt 80 år til julehygge i hjemlige og hyggelige omgivelser.

Da det i år ikke kan lade sig gøre, har søster overmester Kirsten Gybel og søster undermester Gitte Klausen været på juletur. Alle søstre på 80 år eller derover er blevet besøgt. Naturligvis et Corona-rigtigt besøg som gjorde, at der blev udveklet dejlige snakke over dørtrinnet ved søstrens hovedør.

At få sådan et besøg, varmer og det er RIGTIG DEJLIGT at se alle de glade søstre og det gør også, at vi kommer til at savne hinanden endnu mere.

Nyd de dejlig billeder som blev taget på turen:

 Opsaetining

Opsaetning2
 Af pressekontakt, søster fungerende eksmester Tina Kyed, søsterloge nr. 95 Båndet, Viborg

Båndet strammes

og søstrene rykker sammen i denne Corona tid.

Som mange andre savner vi hinanden, vi savner det kram og ekstra klem vi giver og får, vi savner at se hinanden i øjnene for at sikre os, at vi alle har det godt.

Mange søstre gør en stor indsat for hinanden og følger de opfordringer, som gives fra mange sider. Der bliver ringet og skrevet til søstre og der bliver bragt hjemmebag ud og vi går ture med hinanden men med afstand mv. Som eksempel har søster Gitte Pia Bertel fra søsterloge nr. 95 Båndet i Viborg tilbudt at handle ind for de søstre der har behov for det og flere søstre bakker op og hjælper til.

Søsterloge nr. 95 Båndets embedsmænd synes også, at vi ville gøre noget og havde lyst til at overraske alle vores søstre. Derfor tog vi sagen i egen hånd og søster overmester Kirsten Gybel forfattede en hilsen, søster kasserer Sonja Alby købte chokolade og begge ting blev samlet i en kuvert som så skulle deles ud til alle søstre i Båndet.

Ruter blev lavet rundt i Viborg og omegn til alle søstre og fordelt mellem Søster Overmester, søster undermester Gitte Klausen, søster sekretær Dorthe Stilling, søster Kasserer, søster storrepræsentant Rikke Vesterdal og søster fungerende eksmester Tina Kyed som så sørgede for at brevene blev afleveret. I weekenden den 2. og 3. maj 2020 besøgte vi så hver især de mange intetanende søstre.

Alle de søstre der var hjemme (og det var de fleste) blev simpelthen så glade. Det var bare så dejligt og givende at se, hvordan søstrene lyste op i en blanding af – ”hvad laver I her” og stor overraskelse, hvad enten de åbnede direkte fra badet kun iført en morgenkåbe og med vådt hår eller om det var lidt senere på dagen hvor vi mødte dem i haven.

I denne tid hvor alt er forandret og ingen har en normal hverdag, giver det bare så god mening at være i Odd Fellow Ordenen. Vores søsterånd viser sig og vi kerer os virkelig om hinanden.

Venskab – såvel inden for som uden for Ordenen skal man handle som ven overfor ven og værne om og våge over hinanden.

Kærlighed – næstekærlighedens princip er at tjene andre.

Sandhed - viser vi ved vores ord og handlinger

Til trods for alt det gode vi oplever lige nu i en anderledes tid, glæder vi os stadig rigtig meget til igen at kunne mødes i logen. ©

 

 WEB300 corona2020

Søster eksmester Ulla Kyed og fungerende eksmester Tina Kyed (mor og datter) klar til at køre ud til søstrene. Kaffen til bilturen er brygget, kuverterne klar og bilen er tanket.

WEB500 corona202 Søster Lene Lund Bendix tager mod os i haven og vi får os en hyggelig snak.

Af pressekontakt, søster fungerende eksmester Tina Kyed, søsterloge nr. 95 Båndet, Viborg